09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Om senteret

Nedre Storgate 6, 3015 Drammen.
Telefon: 32 21 39 90
 
Areal: 25.100 kvm
Omsetning i 2013: 407 mill
Antall butikker: 65
Antall p-plasser: 200
 

Magasinet har en unik beliggenhet i hjertet av Drammen sentrum, midt i gågaten på Bragernes. Siden åpningen i 1992 har Magasinet vært den store møteplassen for alle som er interessert i mote og trender.

Vi har 65 butikker, hvorav hele 30 selger klær, sko og reiseeffekter. I tillegg har vi blant annet 15 spesialbutikker, apotek, 2 minibanker og åtte spisesteder som serverer alt fra ferske bakervarer til hamburgere og baguetter.

Vår sentrale beliggenhet gjør at det er lett å ta seg til senteret, enten til fots, med buss eller bil. Vi har 200 parkeringsplasser i eget P-hus som holder åpent til klokken 21 på hverdager. Innkjøring til parkeringshuset er i Nedre Strandgate.

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss? Gå til denne siden , eller benytt kontaktskjemaet nedenfor. 

Magasinet er eid av Citycon. Citycon har en sterk posisjon både som eier, forvalter og utvikler av dagligvarebaserte kjøpesentre i Norden og Baltikum. Verdien av de eiendommer selskapet forvalter, beløper seg til cirka 5 milliarder euro og selskapets markedsverdi er cirka 2 milliarder euro. Citycon er markedsleder i Finland og Estland og henholdsvis nummer 2 og 3 i Norge og Sverige. Selskapet har også et fotfeste i Danmark. Les mer på  www.citycon.no

 
 
Kontaktskjema
 
 
Kjøreanvisning

View Larger Map