09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Stillingsannonse Butikksjef – Vero Moda Magasinet

 

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som VERO MODA, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

 Som Butikksjef på Vero Moda,  Drammen vil du ha det totale ansvaret for butikken. Du vil bli del av et spennende team med unge sultne jenter, og andre mer erfarne som har vært med oss i mange år. Hos deg og dine medarbeidere får kunden den beste service og de hyggeligste opplevelsene. Vi ønsker du får det eierskapet som gjør at du ser på butikken som din egen.

Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

ARBEIDSOPPGAVER 

 

 

VÅRE FORVENTNINGER 

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?

Søknadsfristen er snarest - Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson. Linn Henriksen, stilling: distriktsjef Mailadresse: linn.henriksen@bestseller.com