09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Ny kolleksjon inspirert av sport

Days Like This’ seneste kolleksjon, Activa, er inspirert av myke sportsgrener som ballett. Athletisusure-trenden står sterkt i motebildet i form av hverdsagantrekk med en sporty undertone.

I Activa-kolleksjonen ser man referansene til sport i form av snøredetaljer, bukser med løs passform og strikk i linningen, vertikale stripepaneler, og omslagstopper og kjoler inspirert av ballettkostymer.

Kolleksjonen er feminin, samtidig som stilen er ledig og avslappet. Fargenyansene går fra beige og varm grå, til sart rosa, lys lilla kombinert med ulike nyanser av gult, men har også innslag av mer klassiske farger som marineblått og rødt.

Mønsterhistoriene hyller naturen med alt fra dyremotiv til blomstertrykk.

Activa er en hverdagslig kolleksjon med nøkkelplagg som kan styles for å dekke ulike behov. Shape Blouse, den feminine chiffontoppen som kommer i tre ulike varianter, er fin å style med en undertrøye og en fin jeans til hverdags. Kombinert med et svart skjørt og et par ankelstøvletter gjør den også jobben i litt finere anledninger.

Flere av plaggene i Activa-kolleksjonen kan bæres som sett. T-shirt Blouse og Zen Shiny Pant, begge i varm grå med fulgemotiv, kan brukes som et sett. Kombinert med en svart blazer og et par fine sko oppnår man en komfortabel look som ikke bare gir deg en iøynefallende stil på jobb, men som er vel så kul på fest.

Days Like This uke 9   2
Days Like This uke 9 2